Machinebouw tekst

Machinebouw

De Greeuw ontwerpt, ontwikkelt en produceert machinebouw voor diverse branches. Hiervoor beschikken wij over vakmanschap, technische kennis en inzicht. Wij produceren alle machines in onze eigen werkplaats te Wognum. Met ruim 18 jaar ervaring in het produceren van machines bieden wij voor iedere wens een passend product.

Constructiewerken

Het produceren van zowel kleine als grote staalconstructies behoren ook tot onze werkzaamheden. Aan de hand van uw specifieke wensen leveren wij maatwerk. Vooraf worden de technieken en werkwijzen persoonlijk met u besproken. Zo kunnen we rekening houden met uw eigen wensen en eisen. Wanneer u constructiewerken door ons laat ontwikkelen bent u verzekerd van vakkundig advies, van begin tot eind. Hierbij staan uw eigen ideeën centraal.

Metaalbewerking

Wij zijn ook thuis in de verschillende technieken van metaalbewerking. Wij zijn toeleverancier van licht constructiewerk, machinebouw en plaatwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers. Heeft u machines of onderdelen nodig voor metaalbewerking? De Greeuw staat voor u klaar.

Kwaliteit

Doordat wij door de jaren heen kwalitatief goede producten hebben afgeleverd kunnen wij een grote tevreden klantenkring benoemen. Alle producten worden volledig afgelast zodat u ervan verzekerd bent dat roest en scheuren worden voorkomen. Alle vervaardigde producten zijn hierdoor zeer sterk en van hoge kwaliteit.

De Greeuw logo
De Greeuw
Footergegevens tekst
                           Westeinderweg 14A
                          1687 PL    Wognum
                          Tel.     0229 578542
                          info@degreeuw.com
                          KVK:       60355786

 

De Greeuw logo
De Greeuw

Neem contact met ons op

Telefoonnummer: 0229-578542

Email: info@degreeuw.com