slide1 MAN BGD 1 Sluis Almere op water

Lassen

Één van de specialiteiten van De Greeuw is het verzorgen van laswerkzaamheden op locatie. Op basis van opleiding, certificering en jarenlange ervaring voeren wij uiteenlopende laswerkzaamheden voor u uit. Wij beschikken over goed gediplomeerde lassers die met alle materialen overweg kunnen; zowel metaal als kunststof (PE).

Metaal

Wij maken gebruik van hoogwaardige las-apparatuur en de nieuwste technieken. Door het lassen continu te verbeteren kunnen wij alles voor u betekenen op lasgebied, of het nu gaat om staal, aluminium of RVS. De verschillende technieken die gebruikt worden zijn o.a.

  • Mig
  • Mag 
  • Elektrode 
  • Poederlassen 
  • Spuitlassen

Toepassingen zoals het plaatsen van gordingen en deksloven bij remmingswerk, het plaatsen van stempelramen of bijzondere (tijdelijke) hulpconstructies zijn bij ons niet onbekend.

Kunststof (Polyethyleen)

Ook voor het lassen van kunststof kunt u bij De Greeuw terecht. Wij kunnen gecompliceerde installaties van kunststof leidingen (Polyethyleen) aanleggen en aanpassen, we denken mee aan een geschikte oplossing voor elk doeleinde of probleem. Onder onze afgeronde projecten bevinden zich onder andere waterzuiverings-, spoel- en reinigingsinstallaties.

Lassen Polyethyleen

Lassen op locatie

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat laswerkzaamheden op locatie verzorgd? Wij staan in heel Nederland voor u klaar. De Greeuw last elk metaalsoort met elke lasmethode. De grote lassnelheid, grote sterkte van de lasnaad en uitstekende eigenschappen zorgen voor een goed eindresultaat.

Eigen werkplaats

De Greeuw heeft uiteraard ook een eigen werkplaats waar we eventueel werkzaamheden kunnen voorbereiden en/of kunnen produceren.

Werken op het water
Werken op het water
Werken op het water met behulp van pontons
lassen op locatie
lassen op locatie
lassen op slecht te bereiken werkplekken is geen belemmering voor onze werkzaamheden
Onderhoud
Onderhoud
onderhoud van kleine en grote machines
cactus palen
cactus palen
het op locatie lassen van bolders en cactuspalen
                           Westeinderweg 14A
                          1687 PL    Wognum
                          Tel.     0229 578542
                          info@degreeuw.com
                          KVK:       60355786

 

Neem contact met ons op

Website design: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl