Home tekst

Welkom bij De Greeuw Wognum

 

De Greeuw Wognum is een modern en gespecialiseerd VCA* 2008/5.1 gecertificeerd bedrijf dat al sinds 1995 op de zakelijke markt actief is en gespecialiseerd in:

  • Snij- en laswerk op locatie
  • Kunststof laswerk
  • Machinebouw
  • Onderhoud
  • Stalen constructies t.b.v. grond-, weg- en waterbouw

Wij richten ons op het ontwikkelen, fabriceren en monteren van constructies, onderhouds-werkzaamheden aan machines en machineparken en het uitvoeren van las- en snijwerkzaamheden op locatie.

Wij hebben een sterk ondersteunende en meedenkende functie, wat zich in de ontwikkelfase uit in praktische oplossingen of aanpassingen, waardoor fabricage- en montagetijd kunnen worden teruggedrongen tot een minimum. Ons team van gepasioneerde staalvreters bestaat enkel uit aanpakkers, die niet van stilzitten houden!

Meedenken is ons kernwoord!

Met behulp van ons uitgebreide machinepark kunnen we opdrachten zelfstandig fabriceren, transporteren en monteren op locatie, waardoor we de opdrachtgever kunnen ontzorgen; van A tot Z!

Veiligheid staat voorop, daarom zijn al onze collega’s VCA-gecertificeerd en kunnen ze in alle situaties veilig werken. Tevens hebben de meesten certificaten op specialistische gebieden, zoals onder andere werken met hoogwerkers, verreikers, hijswerktuigen, veiligheid langs het spoor.

Atogeen snijden op locatie

Wij hanteren de metaalunievoorwaarden op al onze offertes, overeenkomsten en facturen. De metaalunievoorwaarden zijn hier te downloaden

De Greeuw logo
De Greeuw
Footergegevens tekst
                           Westeinderweg 14A
                          1687 PL    Wognum
                          Tel.     0229 578542
                          info@degreeuw.com
                          KVK:       60355786

 

De Greeuw logo
De Greeuw

Neem contact met ons op

Telefoonnummer: 0229-578542

Email: info@degreeuw.com